SWINGSET

SWINGSET е идеалният избор за места, където музиката е ключов елемент от атмосфера, дo танцувo ниво. Тази комбинация е предназначена за ситуации, в които вие искате мощна музика, без да се налага да поставите субуфер шкафове. Това е идеално за музикални барове, спортни барове, зони на дансинга, игрални зали, модни магазини мода ...

Четири мощни MASK8F двулентови високоговорителя се грижат за невероятно качество на звука, докато усилвател Champ-ONE с конвекционално охлаждане гарантира перфектно музикално възпроизвеждане и 24/7 надеждност, дори и в най-взискателните среди.
Champ-ONE е в основата на тази система. Това усилвател за меломани е с конвекционално охлаждане. Този усилвател е без венталатор и е абсолютно безшумен. Тоя няма проблем с прах или омазняване  и не се нуждае от редовни процедури cleanout. Champ-ONE се грижи за чисто музикално качество в комбинация с висока мощност и мощен, динамичен удар. APC функцията за автоматично управление на мощността, защитава високоговорителите и осигурява най-доброто музикално изживяване.

 


4 x MASK8F full range cabinet speakers
1 x CHAMP-ONE amplifier

Варианти:


SWINGSET-BL: черни cabinet speakers
SWINGSET-W: бели cabinet speakers