BARSET
 • Нека купона да започне! BARSET е печеливша комбинация от звук, производителност и надеждност. Този комплект носи приятното изживяване на всеки бар или место, където искате да слушате музика на живо, да се повеселите или потанцувате. Шест MASK6T високоговорители излъчват кристално чисти високи и средни тонове, а двата SUB2201 събуфери се грижат за възпроизвеждане на мощен басов звук. Универсалният Champ-3D усилвател има вграден DSP с 3 нива на експлоатация. Благодарение на дизайна на уникалната си безвентилаторна технология, той не е чувствителен към прах, мазнини, или никотин.
   


PUBSET
 • Почувствай вибрациите! Легендарният APart PUBSET се захранва от цифров CHAMP3-D усилвател. Устройството има DSP и е конвенционално охлаждане без  вентилатор не е чувствителен към прах, мазнини, или никотин. Несравнимите MASK8 говорители носят кристално чисти високи и средни тонове, мощният бас ви кара да спрете и да се  зачудите.

   


LOUNGESET
 • Ако търсите озвучителна система,която  да се грижи на богат музикален фон във фоайето, барове, ресторанти, LOUNGESET е правилният избор за вас.
  Шест MASK4T високоговорители  се грижат за оптималното разпръскване на звука  а мощеният SUB2201, добавя допълнителен ударен бас. CHAMP3D усилвателят е напълно тих.
  Барове, кафенета и ресторанти са враждебна среда за електронно оборудване. Въздухът често е пълна с дим, прах, мазнини или цигара. APart’s CHAMP серията са разработени специално, за да работят в такива условия. CHAMP3D е без вентилатор, като по този начин се елиминира нуждата от редовно cleanout


   


SWINGSET
 • SWINGSET е идеалният избор за места, където музиката е ключов елемент от атмосфера, дo танцувo ниво. Тази комбинация е предназначена за ситуации, в които вие искате мощна музика, без да се налага да поставите субуфер шкафове. Това е идеално за музикални барове, спортни барове, зони на дансинга, игрални зали, модни магазини мода ...


MEETINGSET
 • MEETINGSET е комплект за използване в заседателни зали, стаи на борда, и всички други малки и средни по размер места, когато имате нужда от професионална аудио система с кристално ясно възпроизвеждане на звука.
   


SHOPSETO
 •  Този комплект е идеален за таванни говорители и усилвател за фонова музика в малките търговски, професионални или жилищни помещения.
  APart CM4 високоговорители за вграждане, които са вписват дискретно във всеки интериор и дизайн. CONCEPT1 усилвателят има всички професионални функции, като заключващи се настройки на потребителя и инсталатора, RS-232